Diensten

 

Onze diensten: Schoonmaakonderhoud, Glasbewassing, Tapijtreiniging en Graffitiverwijdering.

Schoonmaakonderhoud
Schoonmaakonderhoud is van groot belang binnen elke organisatie. Uw medewerkers zijn productiever in een prettige en schone werkomgeving. Maar met welke schoonmaaktechnieken of schoonmaakfrequenties behaalt u het beste resultaat? Helwig Schoonmaak uit Geleen kan u het beste resultaat leveren met haar jarenlange ervaring.

Glasbewassing
Glasbewassing is het reinigen van ramen door een glazenwasser.
Voor het reinigen van de ramen wordt meestal een spons gebruikt waarmee water met een schoonmaakmiddel op het glas wordt aangebracht. Met behulp van een wisser wordt het vuil en de resten van het opgebrachte schoonmaakmiddel verwijderd.
Uit ergonomisch oogpunt wordt er steeds vaker gewerkt met klapwissers. Deze verlagen de kans op RSI terwijl de arbeidsprestatie hoger ligt.
De hulpmiddelen die wij hierbij gebruiken zijn ladders en hoogwerkers. Veiligheid van onze medewerkers staat altijd voorop.

Tapijtreiniging
Reinigen onderhoud en vlekverwijdering van uw tapijt en meubelstof vertrouwt u toe aan een specialist. Vakkennis, ruime ervaring en een tevreden klantenbestand, moderne machines en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Het is niet verwonderlijk dat een van uw buren klant bij ons is, maar ook grote en middelgrote bedrijven weten ons te vinden.

Graffitiverwijdering
U kent het vast wel, de ongevraagde tekeningen en teksten op muren, gebouwen en nog meer. Wilt u deze graffiti laten verwijderen?
Dan is het van belang te kunnen rekenen op een dienstverlener die op een vakkundige, snelle en minder milieubelastende manier te werk gaat. 

Helwig Schoonmaak heeft gespecialiseerde vakmensen in dienst, de juiste producten en het goede materieel om uw opdracht uit te voeren.

Voor het succesvol verwijderen van graffiti is één factor erg belangrijk: tijd! Uit ervaring weten wij dat niet op tijd verwijderde graffiti extra reinigingsaandacht vraagt. En dan kan het eindresultaat nog steeds tegenvallen. Vaak kan dan alleen overschilderen nog uitkomst bieden.